Over ons

Als u toegang tot deze site, bent u aangenaam met de Algemene Voorwaarden. U bent gebonden te houden aan de regels en voorschriften van de site. Niet akkoord zich te houden aan een van deze wet zal worden beschouwd als verboden terrein en enig gebruik of toegang van deze site zal worden verboden. Alle handelsmerken op deze site heeft de bescherming van de toepasselijke copyright van hun respectieve eigenaars.

Gebruik License

Er is geen toekenning van elke overdracht van eigendom of het gebruik van de materialen uit site voor commercieel gebruik. Een bezoek aan de site, bent u aansprakelijk om de vergunning dat er geen wijziging of kopiëren van informatie of materialen aanwezig zijn op de site verzekert volgen.

Ze zijn niet alleen bedoeld voor het publiek getoond, maar voor de voorbijgaande bekijken alleen in niet-commerciële doeleinden. Verwijdering van het auteursrecht of de proprietary notatie van deze materialen, of zelfs "mirroring" en het overbrengen van de materialen wordt ook beschouwd als een verboden terrein zijn. Indien een dergelijke activiteit wordt gevonden, zal de licentie dan meteen in en de activiteit automatisch beëindigd. De inhoud in de website houdt slechts een en enige doel van het onderwijs en dus commercieel of openbaar gebruik wordt beschouwd als illegaal. De volledige inhoud in de site is gemaakt voor de gebruikers en in het bijzonder voor non-profit, educatieve doeleinden.

Ontkenning

Het gebruik van de site is van de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Van bladeren om het gebruik van de materialen, inhoud en software in de plaats wordt gedaan ter beoordeling van de gebruiker. Wanneer één van downloaden leidt tot schade aan de computer van de gebruiker of de gebruiker vervalt enig van hun gegevens, er geen verantwoordelijkheid van de kant van de site. Een bezoek aan de site en het downloaden van de software is een duidelijke indicatie van het naleven van de regel dat de site is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade aan de computer van de gebruiker.

De software, materialen en informatie op de website van site, geen garantie te maken, hetzij impliciet of expliciet en worden geleverd "as is". Enige garantie, met of zonder beperking, wordt daardoor afgewezen en teniet gedaan door de site. De site heeft geen voorwaarden van verkoopbaarheid, schending van intellectueel eigendom of rechten en dus vermaken, zijn geen garanties geïmpliceerd. Bovendien is de locatie ook niet beweert of garandeert vertegenwoordigen accurate of waarschijnlijke resultaten van eventuele soortgelijk materiaal in elke andere site met betrekking tot dit. Er is geen garantie die door de plaats voor de betrouwbaarheid van het gebruik van de materialen of software op deze site. Imvigaming.com niet de inhoud te hosten op een van hun servers. Elke vermelding van websites van derden of links op de site heeft geen direct verband met de site en de site neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor.

Elke gast record in het voordeel van de site aangemeld wordt een eigenschap van de site en daarna, verliest u elk recht op de inhoud. De beheerder van deze site is onderhevig aan de inhoud te gebruiken op welke manier en overal. "Doneren" alle content op onze site is het risico van de gebruiker en er is geen procedure om de inhoud onder geen beding terug te betalen.

Beperkingen

site en de leveranciers van de inhoud van deze site zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van de computer van de gebruikers, in welke vorm dan ook. Of een soort van onderbreking of verlies van winst of zelfs verlies van gegevens, de gemachtigde van de site is niet aansprakelijk voor de schade, dat in de aangemelde schriftelijk of mondeling. Impliciete garanties en beperkingen zijn niet toegestaan in een aantal van de rechtsgebieden en dus kunnen zij niet van toepassing zijn op de gebruikers, zelfs in geval van incidentele schade.

Revisies en Fouten

Er kunnen errata betrekking tot de materialen en inhoud van de site. Deze fouten kunnen typografische, zowel technisch als fotografische zijn. Site beweert niet of garandeert dat de inhoud op de site zijn volledig, juist of actueel is. Als de site enige discrepantie in de feiten en de inhoud op de site vindt, zij aansprakelijk is om ze te veranderen op elk punt van de tijd, zonder voorafgaande kennisgeving aan de gebruikers. Echter, deze veranderingen vereist de noodzaak van het bedrijf en er is geen verplichting gedaan op heeft regelmatige updates.

Links

Ssite is niet verantwoordelijk voor het opnemen van een gerelateerde links en websites naar deze site. Als een website is verbonden aan deze een die niet wordt beoordeeld door site en het maakt het ook niet onderschrijven. Een bezoek aan een dergelijke site is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de gebruiker en in geval van eventuele risico's; de gebruiker zal zijn in gebreke is gebleven. Deze site niet aanbevelen of onderschrijven een van de koppelingen en stelt duidelijk dat niet alle van deze links worden beoordeeld.

Site Gebruiksvoorwaarden Wijzigingen

Zonder voorafgaande kennisgeving, kunnen al deze voorwaarden worden herzien en getransformeerd. Door het gebruik van deze site, bent u zich aan en akkoord te gaan met de op dat moment geldende versie van de Algemene Voorwaarden.